2012-05-13
 17:43:38

Promenad i sommarvädret


Det är så otroligt skönt att värmen har börjat komma på riktigt nu - förhoppningsvis för att stanna denna gång. Jag och mamma tog en promenad tidigare idag runt sjön. Riktigt skönt i solen faktiskt, trots att det är lite svala vindar som kommer in ibland. Sedan avslutade vi med en glass i solen, mys mys!

Nu ska jag sätta mig i min säng med lite frukt och mysa med Breaking Dawn - filmen. Längtar så otroligt mycket till Part 2 kommer i november! Hihihihiiiiii! 

Hoppas att ni alla får en bra dag och njuter av det vackra vädret! ♥

2012-05-10
 17:14:21

H&M - Bikinis



Kollade runt lite på H&M och deras utbud på bikinis i år. Direkt såg jag hur
mycket färg det är år. Det glädjer mig, för det känns som att det annars
bara är svart, grått och vitt. Jag funderar starkt på att köpa den turkosa, så
sjukt snygg färg på den.

2012-05-10
 17:00:36

Bussy week


Jag vet att uppdateringen har varit låg här den senaste tiden. Men man blir inte speciellt peppad att blogga när ingen läser. Å andra sidan så läser ingen om man inte skriver... hmm... den är en ond cirkel. 
Jag har i alla fall haft otroligt mycket att göra i skolan den senaste tiden, har pluggat hemma nästan varje dag efter skolan. Idag tyckte jag dock att det var dags att ta itu med det här igen och komma tillbaka.

Ska skriva om lite roliga saker om en liten stund.

Words_beautiful_beauty_cute_inspiration-d3059813692f38329e66fd5ca4c69bef_h_large
Lyssnar på regnet just nu...
Källa.

2012-05-02
 17:17:57

Sol


Man blir på så otroligt bra humör när det är härligt väder ute. Det underbart! Nu står termometern på 20 grader och jag kan inte göra annat än att tacka och njuta av den efterlängtade värmen.
Skolan var helt okej idag, dagen gick rätt så fort så det var ju skönt. Men jag måste plugga lite hemma idag pga provet som jag har på fredag.

Nu blir det musik i lurarna på väg till Gamla Stan för att möta upp farsan.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag allihopa!

2012-05-01
 19:37:41

Första maj


Ännu en dag med underbart väder håller på att lida mot sitt slut. Idag har jag och familjen verkligen tagit vara på det finfina vädret och åkt ut en tur till Vaxholm. Det var väldigt skönt att sitta där i solen, men efter en stund blev det lite kallt, haha.
Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, hur jävla jobbigt det än är. Och på fredag har jag prov i historia, kommer misslyckas grovt...

Nu ska jag vila en stund innan det är middag. Är så otroligt trött, trots att jag sov väldigt länge imorse.

Ha en bra kväll allihopa!!