2012-02-29
 12:18:00

H&M



En snygg vår-outfit kombinerad med produkter från H&M.

2012-02-28
 18:30:09

Heading off


Japp, jag drar om bara nån timme. Ska som sagt bli riktigt skönt att komma iväg, byta miljö. Kommer hem på söndag, så jag är borta resten av lovet. Hoppas bara på att vädret blir lika bra som tidningen säger att det ska bli, haha!

Jag kommer förmodligen inte att blogga speciellt mycket under de närmaste dagarna, men har som sagt fixat några tidsinställda inlägg.

Hoppas ni får ett fortsatt bra lov allihopa!

2012-02-27
 18:13:56

Näst på tur: packning


Filmen "Carnage" var otroligt rolig, helt underbar! Tycker absolut att ni ska se den. Men nu har jag annat att tänka på. I och med att jag åker imorgon så måste jag packa, både stora väskan och min handväska. Jag ska bara vara borta till på söndag, men det är ändå en del som ska med. 

Angående uppdateringen under dessa dagar så kommer jag inte lägga så mycket fokus på bloggen, men ska dock fixa några tidsinställda inlägg.

Måste sätta igång med packningen nu om jag ska hinna med något ikväll, lat som jag är, haha! ^^

2012-02-27
 14:39:08

Lovet börjar "på riktigt"


Idag börjar lovet "på riktigt". Det är måndag och jag är ledig hela veckan, så himla skönt! Jag och mamma ska gå och se "Carnage" på bio om någon timmme - en vuxenkomedi som mamma tyckte var jätterolig när hon såg den. Innan dess så ska vi gå med Krasse - vår katt - till veterinären. Det är inte direkt vad han längtar efter, så det kommer nog ta ett tag att få in honom i den där lilla buren. 

Imorgon åker jag till Kalmar, ska bli otroligt skönt att komma iväg och byta miljö lite. 
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag allihopa! ♥


Min katt för några år sedan - han är betydligt tjockare nu, hehe. 
Sötis ♥

2012-02-26
 21:32:27

Söndagsbio


Idag har det varit en otroligt lugn dag. Det började med att jag sov till halv ett - så skönt att kunna göra det - sen gick jag ut på en promenad nere vid vattnet med mamma och pappa. Det var riktigt fint med solen som sken. Sen satte vi oss på ett café och tog en fika innan mamma drog iväg och jobbade. Då visste inte jag och pappa vad vi skulle göra, haha! Efter mycket snack så började vi i alla fall gå hem, men på vägen så tittade vi förbi på bion och såg att "Simon och Ekarna" gick. Vi bestämde oss för att se den och den var faktiskt mycket bättre än jag hade väntat mig.

Nu sitter jag i sängen och vet inte riktigt vart den här kvällen ska ta vägen. Men, eftersom det är lov, så behöver man ju inte sova på ett bra tag i alla fall, hehe.

2012-02-25
 17:51:33

Chillin´


Jaa, jag vann ju inte, men det var riktigt kul i alla fall. Nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Ska surfa runt lite och kolla, sen hade jag tänkt sätta mig och spela lite gitarr - det får mig alltid att slappna av. 

Förresten, ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll? Min kompis Vida kommer ju hit ikväll och vi ska absolut kolla på det! Haha, höjtpunkten i varje program är ju när Helena Bergström - en av programledarna - gör små (inspelade) scener där hon spelar olika personer som kollar på Melodifestivalen, haha! Tycker dem är underbara! 

419363_325540344159089_207297215983403_929755_1425413644_n_large
Källa.

2012-02-25
 12:57:37

Lördagsbowling - klassiker?


Det börjar nästan bli en tradition att jag och pappa går och bowlar på lördagarna, haha! Nej, inte riktigt, men det är ju inte första gången det händer direkt. Lite senare idag så ska mamma och pappa ut med några kompisar, så då ska jag och en jättefin tjej som heter Vida - kompisarnas barn - hänga lite. Hon är bara några år yngre än jag, så vi brukar ha riktigt kul tillsammans!

Hoppas att ni alla får en härlig lördag! ♥

Tumblr_lywxwqcjl81qewacoo1_500_large
Haha, gullig!
Källa.
2012-02-24
 21:08:43

Fredagsfilm - One Day


ÄNTLIGEN är det lov! Åh, Gud det ska bli så himla skönt att få ta en paus i skolarbetet och vila upp sig. Har bestämt mig för att inte plugga alls under lovet, vilket ska bli sjukt skönt.

På tisdag drar jag till Kalmar för att hälsa på mina kusiner, min faster och min farmor. Det var otroligt länge sedan jag träffade dem, så det ska verkligen bli jättekul!

Idag så har det inte hänt något speciellt.. Efter skolan - som för övrigt bara var som vanligt - så drog jag och handlade ett par svarta jeans - najs! Sedan drog jag och mamma och fredagsfikade och drog även ner på stan en sväng. När vi kom hem så lagade vi middag till pappa, som vi precis har blivit klara med.
Japp! That's my day. Nu ska vi hälla oss i TV-soffan och kolla på filmen "One Day" med Anne Hathaway och Jim Sturgess, ska vara riktigt bra tydligen - en romantisk komedi.

Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll allihopa!!

2012-02-23
 19:56:17

De ljusa stunderna


Phu! Jag har suttit och pluggat fram till nu och äntligen har jag blivit klar med ett uppdrag i engelska som jag borde gjort för längesen, har dragit mig för att göra det för att jag tänkt att jag har mycket tid. Det ska redovisas veckan efter sportlovet (har sportlov nästa vecka) så det känns lugnt.

Det hålls på att fixas middag ute i köket och det är skönt för jag är vrålhungrig! Haha, ska bli skönt att äta något, har inte ätit sedan lunch - och det var inte mycket kan jag tala om.

Senare ikväll hoppas jag på ett litet mini-torsdags-mys, haha! Syrran är hos en kompis så jag vill mysa lite extra med bara mamma och pappa ♥


En bild jag tog för nån timme sedan ute på balkongen.
Tycker det ser coolt ut hur himlen övergår från mörkt till ljusare.

2012-02-23
 15:13:20

Vårkänsla


Jag blev verkligen otroligt besviken imorse när jag såg att det föll stora, vita flingor och att temperaturen stod på noll. När jag sedan skulle dra iväg till skolan så hade der övergått i regn... great, tänkte jag, nu får jag ta paraply också. Sedan, under dagen, så måste det ha ruskat om sig riktigt ordentligen för när jag åkte hem var det klarblå himmel (och är det fortfarande) och jag kunde verkligen känna att det var något speciellt i luften. När jag kom hem och kollade på termometern så stod den på 8 grader. Tjoho! Kan vi kanske räkna med lite varmare dagar framöver..? Vi får hoppas det! ♥

I övrigt så har den här dagen inte varit så annorlunda jämfört med andra... Hade musik på morgonen och en svenska redovisning, jobbade lite SO och... jaa, det var väl det, typ. 

Nu ska jag plugga engelska.
Slänger förmodlingen in åt mer lite senare.

296571_151906731571937_100002578344472_250371_218565473_n_large
Källa.

2012-02-22
 19:07:17

Resa jorden runt på två minuter



Paris, Frankrike

Modestaden. Fantastiska shopping ställen, underbara fotomotiv
och trevliga människor. Det hittar du här.


Tokyo, Japan

Allt mellan storstadstrafik och stora shopping gallerior, till lugna, fina
små parker som under körsbärsblommingen pryds av ett rosa skimmer.



New York City, U.S.A

Drömstaden. Frihetsgudinnan, shopping i världsklass och de gula
taxibilarna. Allt det som hör till i New York. 


Jag blir så otroligt sugen på att resa när jag ser de här bilderna. Jag har inte varit i någon av städerna, men jag måste åka till dem allihopa i detta liv. Först ut hoppas jag är New York...

Källa till bilder.
(Själva collagen är däremot gjorda av mig).

Hoppas ni kude känna den känsla jag ville förmedla i bilderna ♥

2012-02-22
 12:22:34

Halkigt värre...


Jag har haft idrottsdag idag (och nej, det var inte kul), slutade vid 11 och drog hem direkt, skönt. Har precis tagit en varm dusch och sitter nu och väntar på att min lunch - kycklig och makaroner - ska bli klar. 

På vägen till Enskede Rackethall (där vi skulle ha idrott idag) så halkade jag två gånger och det gjorde så jävla ont! (Ursäkta språket). Fick skitont i svanskotan och min vänstra han gör jätteont när jag böjer på den. Haha! Det ser ut att bara vara asfalt och lite grus, men isen är så tunn och så genomskinlig så den syns inte... lömskt. 
Har i alla fall bestämt mig för att stanna inne och plugga resten av dagen, så jag slipper gå ut, haha.

Tumblr_lzsi7o8wun1qmur2ao1_500_large
Källa.

2012-02-21
 16:19:00

Chili-tisdag


Provet idag gick väl inte bra - hoppas att jag slipper omprov i alla fall, haha - och resten av dagen var väl som vanligt, sådär, men andra ord. När jag kom hem så var jag tvungen att äta någon för jag åt så otroligt lite i skolan. Nu sitter jag här och försöker tänka ut vad som ska bli mitt nästa dra, haha. Nej, men jag ska försöka att vila lite idag, pluggade ju biologi igår så att min hjärna blev helt seg... inte kul. Från och med nu ska jag försöka ta åtminstone någon dag ledigt i veckan. Känns som jag pluggar lite för mycket ibland, hehe. 

Kanske sätter jag mig i sängen och spelar lite gitarr, eller så lägger jag mig i soffan och kollar på TV och slappar, eller så surfar jag runt lite till och fixar ett nytt omslag till min almanacka..? Eller så gör jag bara ingenting, det är faktiskt också rätt skönt.

Tumblr_lzjmjx21ow1r9a1foo1_500_large
Källa.

2012-02-21
 16:05:49

Fettisdagen


Kom precis på att det är fettisdagen (eller semmeldagen som vissa säger) idag, haha! Tycker det är jättekul att ha en egen dag för en bakelse. Men nu är det dock så att jag inte tycker om semlor - konstigt, jag vet, men sån är jag. Jag gillar grädden och jag älskar brödet på semlan, men jag klarar bara inte av mandelmassan... usch! Har försökt flera gånger och det går bara inte.


Ni som gillar semlor, njut av fettisdagen!

2012-02-21
 15:52:13

Ankle boots


Har ni lagt märke till att sånahär skor är otroligt inne i vinter/vår?
Här har ni fyra snygga versioner av samma modell.




Alla fyra skor är i äkta läder och kostar 1000:-
Denna modell heter Dee och finns på:
Vagabond.

Själv tycker jag att de är hur snygga som helst. Men tyvärr så kan
jag inte ha klackskor för då blir jag för lång, haha!

2012-02-20
 20:08:46

Pluggis


Ligger i sängen nu och pluggar inför provet i biologi imorron. Så sjukt jobbigt och otroligt tråkigt! Trodde dock att det skulle ta längre tid för mig att täcka in allt vi har prov på, men jag har faktiskt redan pluggat på om rätt mycket. Stolt!

Ska försöka koncentrera mig en stund till, sedan ska jag ta en paus och vila lite. Vilar jag inte lite emellanåt när jag pluggar så kan jag inte ta in någonting av det jag läser, haha.

2012-02-20
 16:42:51

Vanlig måndag


Har haft det otroligt hetsigt i skolan idag; spanska, matte och ett prov i svenska. Just nu sitter jag och pluggar inför ett biologi-prov jag har imorgon (jobbigt!). Om en halvtimme ska jag dra till teatern och när jag kommer hem så måste jag fortsätta plugga, life is tuff. 

Hoppas att ni får en fortsatt bra måndag! :)

Nice_sunny_beach_large
Underbar bild eller vad? Det är sånthär som får mig att längta otroligt mycket efter
semester...
Källa.
2012-02-19
 16:46:18

Livet just nu


Att sitta på sitt rum i en stor, mysig kofta och titta ut på hustaken och de små molntussarna på den ljusblå himlen, med datorn framför sig, en sen söndagseftermiddag. Att höra Laleh´s ljuva stämma strömma ut ur högtalarna. Det är så jag vill njuta. Det är så jag vill fördriva tiden när jag har ledigt. Det är i den underbara situation som jag nu befinner mig i. Det är i den situationen som jag har befunnit mig i de senaste timmarna.

Det är vinter, tror jag. Jag tittar ut över snötäckta hustak, men det börjar bli varmt. Plusgrader. Snön börjar smäla på taken, det droppar ner i stuprännan och nerför taken. På marken finns spår av snö. Det är bara en slaskig röra av smält snö och grus nu. Himlen är ljusblå, men några små tussar av moln svävar där uppe. Jo, det är vinter, men våren - men sin grönska och varma dagar - är inte långt borta.

Tiden flyger förbi. Dagarna går fort. Det är börjar bli mörkt ute nu. Jag har suttit här hela dagen, utan att tänka på det. Jag har inte gjort någonting på hela dagen, skönt. Det är så helgerna ska vara egentligen, bara slappa och vila upp sig inför nästa vecka. Imorgon väntar en måndag. Måndag, varför?! Jag gillar inte måndagarna.

Tumblr_lzn53fozu01rosi5no1_500_large
Källa.

2012-02-19
 10:31:46

Mobilblogg från sängen


Ligger i sängen och försöker piggna till lite. Vaknade av att min bästis messade mig, haha! Har inga direkta planer för dagen... Jag ska Skypa med min bästis för det är hennes födelsedag idag -grattis Fitzie! (smeknamn) - men mer än så har jag inte planerat.

Hoppas att ni får en härlig söndag och njuter av den sista dagen på helgen!

2012-02-18
 19:04:11

Melodifestivalen


Ska ni hälla er i soffan om en timme med massor av chips tillsammans med familjen? Det ska jag, ska bli riktigt kul att se Ranelid framföra sin låt också, haha!

Hoppas ni får en härligt mysig lördagkväll med era familjer!

2012-02-18
 15:38:57

Vårtecken


Får ni också vårkänsla när ni ser snön falla ner från taken? Inte för att någon står där uppe och vill ha bort den, utan för att det börjar bli varmt. Minusgraderna börjar sakta med säkert krypa upp mot nollsträcket och sedan ännu högre upp. Det är en härlig syn tycker jag, att se snön falla från taken. Man får verkligen känslan av att vintern börjar lida mot sitt slut och att våren inte är långt borta. 

Nu kanske det bara är jag som snackar strunt, men jag tycker att det var värt att skriva. Av den anledningen att jag är i denna situation just nu. Jag sitter vid mitt skrivbort i mitt rum som är vänt mot fönstret och ser - och hör - snön falla i stora flak från taken och landa med en ljudlig men ljuv duns på asfalten. 

Vårtecken i allmänhet tycker jag är underbara. Som när man ser marken igen, som under flera månader varit täckt av snö och is. När man ser att gräset blir grönare och när man ser på termometern att sträcket når ända upp till tio grader. När man märker att man kan ha Converse utomhus och slipper ta på sig en tjocktröja under jackan. Det är vårtecken för mig och jag älskar dem.


Såhär fina och vita bilder har jag tyvärr inte lyckats ta den här vintern,
hoppas på bättre foto-tur nästa säsong.
2012-02-18
 13:50:35

Lördag


Här ska det städas, fixas och tvättas idag. Men vi ska även försöka hitta på nåt kul, det är ju trots allt helg, haha. Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar så jag kan börja hjälpa henne med hennes hemsida.

Senare under dagen - eller senare i helgen - så måste jag även ta tag i lite plugg, så att jag slipper få jättemycket att göra nästa vecka innan lovet.

Hoppas ni får en fortsatt bra lördag!

9457_large
Vackert halsband.
Källa.
2012-02-17
 20:07:00

Ringar




Ringar i olika färger och former kan förgylla en hel outfit.
Här är några coola exempel.
2012-02-17
 18:00:55

Välkomnar helgen!


Jag säger det varje fredag, men jag säger det igen, herregud vad skönt att det äntligen är fredag, haha! Skolan idag var väl sådär och efter skolan så drog jag och pappa till läkaren - allt var bra så det var inga problem. Nu sitter jag här och har precis bestämt mig för att jag ska ägna denna fredagkväll åt annat än plugg. Tjoho! 

Mamma och pappa stack precis iväg på bio och syrran är hos en kompis, vilket innebär att jag har huset för mig själv, mohaha! Nej då, jag kanske kollar nåt på TV, spelar lite gitarr eller bara slöa allmänt, inte så fel det heller.

396539_306451756078114_109891849067440_877047_656194010_n_large
Sååå fin!

Källa.

2012-02-16
 15:29:18

Mobilblogg - 16/2-2012


Kom hem från skolan för knappt en timme sedan. På den tiden så har jag hunnit spela lite gitarr och... jaa, that's it. Om en stund så ska jag följa med min lillasyster till hennes innebandyträning (hon hittar tydligen inte dit själv).

När jag har kommit hem igen så ska jag skriva en reflektion av den hemkunskapslektion jag hade idag - vi är tvungna att göra det. Min dator blev kvar på pappas jobb igår så jag kan inte plugga, men han tar med den när han kommer hem ikväll.

Hoppas att ni får en fortsatt bra dag!

2012-02-15
 15:29:46

Söta blusar



Jättefin blusar som passar perfekt att ha i vår.
Blusarna kommer från:
Lindex
H&M
Gina Tricot

2012-02-15
 12:40:26

Roses are red and violets are blue


Har ni någonsin funderat på hur två helt olika personer kan tycka så mycket om varandra? Ett kärlekspar till exempelt, de är - ofta - väldigt olika, men ändå tycker de om varandra så himla mycket. Är inte det konstigt? Eller dras man alltid till sin motsatts? Och i så fall varför?

Jag tror att det är för att man kompleterar varandra så bra. Inte bara i vad man kan och vad man är duktig på utan också på hur man känner. Känslorna. (Nu menar jag inte känslorna för varandra). Men det är väl ändå lite konstigt, eller? Borde man inte gilla personer som är som en själv? Jag har ingen aning, jag bara fantiserar...

2413017822_2321f96bbe_z_large

2012-02-15
 10:51:17

Studiedag


Japp, en ledig dag har man idag, fan vad skönt! Just nu sitter jag på pappas jobb och har bestämt mig för att plugga lite, men också ta tillfället i akt och bara vila. 

Slänger upp fler inlägg under dagen. Ha den bra dag!

425847_294069610655244_100001566218648_797697_77711144_n_large
Källa.
2012-02-14
 20:36:04

Valentine´s day shopping


När jag varit hemma en liten stund - efter att jag kommit hem från skolan - så drog jag iväg till Ringen för att se om jag kunde hitta lite underkläder. Jag gick in på H&M och hittade sju underbara toppar. Jag tog med mig allihopa in i provrummet, men bara fyra av dem passade, så när jag gick ut från H&M var jag 520:- fattigare, hade fyra skitsnygga nya toppar, men hade fortfarande inte hittat några underkläder. Slogs då av tanken att Åhléns har väldigt mycket av det, så jag gick dit och ja, som tur var hittade jag det jag ville ha. 

Hittade tyvärr inte bild på några av plaggen på H&M´s hemsida och har tyvärr ingen bra kamera att fota med för tillfället, men de kanske kommer på bild i någon outfit någon dag, vem vet..? 

Tumblr_lg28p9qjlx1qesefuo1_400_large
Källa.

2012-02-14
 15:17:00

10% rabatt på nelly.com - Endast idag



Ville bara tipsa er om att nelly.com har 10% rabatt som gäller endast idag.
Ange koden: LOVE14.
Klicka på bilden för mer info.
2012-02-14
 14:47:14

Alla ♥ dag



Jag önskar er en fortsatt underbar alla ♥ dag!

2012-02-13
 16:38:00

Kärlekens dag ♥


Imorgon är det alla hjärtans dag ♥. Även om jag inte har någon att pussa på och ge blommor till så tycker jag att det är fint att ha en egen dag för kärleken. Så det jag ville säga till er var att ta extra mycket hand om varandra imorgon och uppskatta att ni faktiskt har varandra. 

Tumblr_lz6t0lmzon1qki5r1o1_500_large
Källa.

2012-02-13
 15:58:00

Header


Vad tycks om den nya headern? Eller nya och nya, men jag gjorde om den som jag hade tidigare, som kom med designen. Skrev bloggens namn och ett fint litet citat. På det här sättet blir headern personlig, men det ser ändå snyggt ut ihop med resten av designen. 

Vad tycker ni?
2012-02-13
 14:46:36

Måndagstråk


Det här är inte min dag, det kände jag redan när jag klev upp ur sängen. Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen ungefär och det var väl inget speciellt som hände där. Skulle haft prov i svenska, men näpp, så blev det tydligen inte, det är uppskutet till nästa vecka. Najs. 
Vid fem så ska jag dra på teater och innan dess så ska jag bara ta det lugnt var det tänkt. Men ska slänga upp nåt inlägg till innan jag lägger mig på sängen eller vad jag nu ska fördriva tiden med.

Tumblr_lzajdke6yf1rnyq4eo1_500_large
Haha, fin ju!
Källa.

2012-02-12
 19:38:49

Hem varma hem


Gud vad skönt det var att komma in efter en dag ute i backen. Det var som sagt riktigt skönt och kul att åka skidor, men också otroligt skönt att komma in i värmen igen. När jag kom hem och kollade på klockan så blev jag förvånad över hur tidigt på kvällen det är, haha. Trodde det var typ nio på kvällen, men men, bara kul ju. Mamma ska gå och hämta thai-mat nu, haha man blir så otroligt hungrig efter en dag i backen. Sedan ska jag även försöka kolla på den nya serien Kontoret som har sin premiär på TV4 om tjugo minuter. Där får man tydligen följa med Ove Sundberg (från Solsidan) till jobbet. (Det är den svenska motsvarigheten till The Office med Ricky Gervais, typ). Ska bli otroligt kul att se om dem har lyckats så bra som man hoppas. 

Henrik Dorsin som Ove Sundberg i Kontoret. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4
Bild från TV4.
2012-02-12
 16:25:01

Mobilblogg - Tjoho!


För att inte ha åkt skidor på två år (haha, det var två, inte ett år som jag trodde) så tycker jag att det gick rätt bra. Nu ska vi käka nåt innan vi drar hem.

2012-02-12
 12:15:53

Skidor


Vid frukosten bestämdes det att dagen skulle ägnas åt skidor. Ska blir riktigt kul tycker jag, med tanke på att jag inte åkt skidor på typ ett två år. Vi får hoppas att det inte är alltför mycket folk i backen och att det fina vädret fortsätter att vara.

2012-02-11
 18:39:38

Find the heartbeat in your life


Jaa, asså jag vann ju inte - lång ifrån - men vi hade väldigt kul och det tycker jag är huvudsaken! På vägen hem handlade vi till middag och nu sitter jag här och funderar på om jag ska spela lite gitarr innan maten. Jag tog lektioner för några år sedan, men sedan slutade jag pga skolan - det blev för mycket helt enkelt - men på senare tid tycker jag det är kul att bara sitta hemma och spela. 

Tumblr_lxnp10ckvl1r9k77ho1_500_large
With every heartbeat...

Källa.
2012-02-11
 13:32:34

Lördagsbowling


Här sitter en nyduschad Asta och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan dra och köra bowling. Sist vi körde blev det rätt jämt och nu hoppas jag på att kunna slå honom, haha! Annars så ska jag bara ta det lugnt idag och njuta av att det inte är lika kallt ute idag, haha. 

Hoppas att ni alla får en trevlig lördag och njuter av ledigheten!

Tumblr_lx14pipy0v1r09neno1_500_large
Källa.

2012-02-10
 20:44:24

Nu är det dags för mys, fredagsmys


Att sitta i soffan med hela familjen och chipsskålar och kolla på film är en del av fredagen, tycker jag. Det är härligt att vara alla tillsammans efter en stressig och händelsefylld vecka. Och det är precis det jag ska göra nu. Vilken film vi ska se har jag ingen aning om, haha, med det är en annan femma. 

Hoppas ni får en mysig kväll! ♥

Tumblr_lz3s4bkuyl1qljhnio1_500_large
Källa.

2012-02-10
 16:33:23

Musiktips - Laleh


Om ni inte har lyssnat på Lalehs senaste album Sjung,
så tycker jag ni ska lyssna på det! Hon har en underbar röst!

Min favoritlåt på detta album är Elephant.
Skruva upp på max och bara njut!
2012-02-10
 16:06:29

Nine West - Väska


Japp! Det var en Nine West-väska som jag hämtade upp från posten på vägen hem. Jag hittade den på en bloppis för endast 200 + frakt, ett riktigt kap! 


Bild från Amelies bloppis.

Kolla in handtagen! Den är så otroligt snygg!
Me is happy ♥
2012-02-10
 15:43:01

Friday, yippie!


Det var otroligt skönt att sluta lite tidigare idag, och att vara på Cosmonova var ju inte helt fel heller. Vi såg två korta filmer om vårt solsystem, rätt intressant faktiskt. Starx innan tolv var vi färdiga och jag och tjejerna drog in till stan. Haha! När vi kom ner till tunnelbanestationen - Universistetet, röda linjen - så sa dem att nästa tåg inte skulle komma förrän om 15/20 min. Vi funderade ett tag på att ta bussen istället, innan vi räknade ut att vi bara skulle förlora ännu mera tid på det. Till sist kom det en tunnelbana och det blev proppfullt med folk innan vi ens hunnit halvvägs in till stan. Och det bästa med allt var ju att när vi hade åkt typ en station så sa chauffören: "Jaa, som ni kanske har märkt så är det vissa förseningar i trafiken idag, men det gör ju det hela bara ännu mer spännande". Haha! Vi garvade som fan åt det där. Aja, vi kom in till stan i alla fall och käkade på Sten Sture - en gammal fängelsehåla, skitmysigt och jättetrevlig personal. 

Och sedan, när vi hade käkat, så fick jag ett mail i mobilen om att ett paket hade kommit till mig! Jag blev jätteglad och hämtade ut det på vägen hem. Vad det är berättar jag om en liten stund...

426195_10150595447497276_520692275_9173106_298632921_n_large
Källa.

2012-02-10
 08:52:09

Kort fredag - najsish


Som jag skrev igår så ska jag till Cosmonova idag, vi ska se nån film om rymden där typ, verkar helt okej. Vi slutar vid 12 så efter det drar jag på lunch med tjejerna nere i Gamla Stan, mys!

2012-02-09
 16:07:00

Färgsprakande



Kläderna finns på:
H&M
Lindex
BikBok
Gina Tricot
2012-02-09
 15:18:39

Torsdagen den 9 februari


Här sitter jag och äter annanas efter en ansträngande torsdag i skolan. En helt vanlig dag egentligen och det är skönt att veta att jag bara ska till Cosmonova på Naturhistoriska riksmuseet imorgon. Vi sluta vid tolv så det är en relativt kort dag, najs! 

Ska försöka att inte plugga nu utan bara ta det lugnt för en gångs skull, haha!
2012-02-08
 22:04:03

Busy day


Phu! Har haft hemstudiedag idag och massor att göra. Först var det en musik-uppgift och sen var det SO-frågor och sen skulle jag göra en fruktsallad till hemkunskapen... Och så har jag lyckats klämma in lite träning där också. Ska bli otroligt skönt att sova efter en fullproppad dag som denna.

Imorgon har jag inga planer efter skolan, skönt! Sov gott allihopa!

Förresten, jag har skaffat Bloglovin' nu, så följ gärna mig där! Klicka på ikonen högst upp på sidan!

 

2012-02-08
 14:58:02

Jag ber om ursäkt...


Jag ber verkligen om ursäkt för att jag satte lösenord på bloggen igår kväll, men det såg helt galet ut och jag ville inte ha några besökare just då, haha! Nu har jag fått en design som jag är nöjd med och som jag ska ha kvar. Ska se om jag jag ändra headern också, annars tycker jag den är fin som den är. 
Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! ♥
2012-02-07
 16:11:58

Ny design!


Som ni ser har jag en ny design på bloggen. Jag hittade denna på en hemsida som har massor av gratis bloggdesigner! HÄR! Tycker den är hur gullig som helst! :) Ska dock fixa så den blir lite mer personlig, hehe.
2012-02-06
 20:17:04

Design-fix


Har fixat lite här på bloggen, bl.a kommentarsrutorna lite som ni kanske sett. Kommer fixa lite då och då när jag tycker att det är något som behöver ändras. Hoppas att ni tycker det är fint ♣
2012-02-06
 17:03:15

Måndagstrött


Kom hem från skolan för typ en timme sedan och ska dra iväg till teatern nu. När jag kommer hem måste jag plugga, men ska försöka att inte plugga ihjäl mig, utan ta lite pauser också. Men det är lättare sagt än gjort ^^

2012-02-05
 20:02:22

Söndagskväll


Åh, Mästerkatten var ju bara så himla gullig! Sjukt söt, haha! Jag tog en promenad innan jag satte mig i biosalongen och fan vad kallt det var! Visst, termometern stog på -12 grader, men man fattar inte hur kallt det faktiskt är innan man kommit ut i det och så blåste det också. Aja, det var skönt med en promenad i alla fall. 

Just nu sitter jag och lyssnar på härlig musik och vet inte riktigt vad det ska bli av resten av denna söndagskväll.
2012-02-05
 13:21:03

Mästerkatten


Idag blir det Mästerkatten på bio med familjen! Tycker han är så himla gullig i Shrek filmerna, haha! Faktum är att jag själv faktiskt har en liten Mästerkatten här hemma, Krasse, han har samma röd/orange färg och är hur söt som helst. Men bio blir det inte förrän om några timmar, innan dess så ska jag svara på ett brev och plugga lite svenska. 

Det är för övrigt väldigt fint väder ute vilket alltid gör en på bra humör! Kanske ska ta en liten promenix i kylan innan jag går in och sätter mig i biosalongen, vi får se.


Hur söt får man bli?!
2012-02-04
 17:16:33

Konsten att balansera mellan liv och lust


Livet innehåller så mycket. Man kan se det från så många olika synvinklar. Men är allas liv egentligen så olika från varandras? Vi lever alla på samma jord och är precis likadana innanför alla lögner och falska påhitt. Vi har alla samma förmåga att känna, älska och gråta. Vi har alla samma mål med livet, att vara lyckliga. Så varför ser det så olika ut beroende på var man tittar? Jag tror inte att vi är så olika som vissa andra tror. Jag tror att vi egentligen är mer lika än vad vi tror. 

Men är det verkligen rätt att vissa av oss ska behöva ligga i trapphus på nätterna och sitta utanför tunnelbanan och tigga om pengar på dagarna? Medans andra av oss blir så troligt frustrerade om vi inte har råd att köpa den där supersnygga klänningen. Jag säger inte att jag inte har varit det någon gång, för det har jag. Men ibland undrar jag över hur det är meningen att det ska vara här egentligen. På jorden. 

Finns det ingen väg ur det här som gör att vi kan vara oss själva, leva det liv vi vill, men samtidigt bry oss om andra och tänka mer på våra medmänniskor? Det måste det göra. För vi kan inte fortsätta såhär längre. Det kommer att ta kol på oss, på oss alla. 

Ibland när man går på stan så är det som att folk inte ens ser en. De tror att dem är ensamma på hela trottoaren. Bevisar inte det hur självupptagna vi människor är? Vi kan inte stanna upp, njuta av livet, se det man har och se att det finns människor runt omkring en som inte är lika lyckligt lottade som man själv. 

Men vill tro att det finns hopp för förändring.
2012-02-04
 16:25:14

Lördagshäng


Lördag. Jaa, vad har hänt idag? Jag och mamma har varit på öppet hus på Jensen gymnasium. Sedan lunchade vi nere i stan och tog en fika. Mysigt värre. Nu har vi precis kommit hem och jag vet inte riktigt vad dagen mer har att erbjuda.

 

2012-02-03
 19:23:14

Love is a part of life, so be careful with it.

2012-02-03
 17:27:00

Life


Tumblr_ly9rm3u0b71qck0geo1_500_large
2012-02-03
 15:35:52

Snö-fredag


Herregud vad skönt med helg! Efter provet igår ville jag bara att det skulle bli helg så man kan göra vad man vill på dagarna. Just nu sitter jag här och kollar runt lite på facebook o.s.v och äter bullar. Tidigare idag, innan jag slutade skolan, så tänkte jag att jag skulle plugga när jag kom hem. Men nu känner jag att jag inte pallar det, har pluggat hela veckan, så nu tycker jag verkligen att jag förtjänar lite paus, haha! Lite senare ikväll får vi gäster och innan dess så vte jag inte riktigt vad jag ska göra, bara ta det lugnt antar jag.

Nu till en helt annan sak. Vad mycket snö det har kommit helt plötsligt! Idag har det snöat nästan konstant hela dagen och imorse var det inte så trevligt snöfall heller. Men kul är det i alla fall, även fast den kommer två månader sent.

Winter-wallpaper-nature_large
The snow is falling from the sky...
2012-02-02
 15:18:11

-13 grader


Nu är det verkligen vinter ute. När jag vaknade imorse såg jag att det var -13 grader ute! "Underbart" tänkte jag (not). Mina ben var helt röda nu när jag kom hem från skolan, haha. Jag är i alla fall glad över att jag tog på mig en mössa imorse. Skolan var helt ok, hade musik så det var kul och jag tror att det gick rätt okej på religonsprovet också (hoppas det i alla fall).

Nu ska jag sätta på nån skönt musik och försöka plugga lite svenska.

Blue-lepefonka-booth-nature-park-phone-favim.com-262340_large
Källa.
2012-02-01
 18:37:44

Stickade koftor



Koftorna kommer från:
Gina Tricot.

Lindex.
Bik Bok.
2012-02-01
 17:52:53

Ursäkta röran


Förlåt om det har sett konstigt ut senaste halvtimmen på några stället på bloggen. Har fixat och trixat lite fram och tillbaka. Nu tror jag att det är klart (för idag iaf). Om det fortfarande skulle se konstigt ut så kan ni antingen klicka på F5 eller ladda sidan igen.
2012-02-01
 16:46:06

1 Februari


Kom hem för en och en halv timme sedan typ och sedan dess har jag tagit en dusch och pluggat (vilket jag ska fortsätta med). Jag har prov i religon imorron, inte roligaste ämnet, men men, så jag känner mig liite stressad och pressad. Men jag har försökt intala mig att det inte är hela världen om jag failar på det här provet (även om lärarna säger att det är det här betyget vi kommer söka in med på gymnasiet om ett år).

Nej, nu ska jag fortsätta äta bullar och plugga. Får se om jag kanske häller mig i soffan om en stund som belöning, haha. 

Tumblr_lypz6ecyns1qeeerio1_500_large